tisdag, februari 20, 2007

Feels like sand through my fingers.

18:06

Hemma från Ullared - jag är nöjd. 1 styck linne, 1 styck korsettlinne och faktiskt, ett par jeans. Mina första par jeans på typ över ett år tror jag. Och de sitter bra och jag tycker om dem och tjohoo. :) Jag har fått semla och tittat på en massa skor, men inte haft råd med dem. Det har varit en bra dag. Jag är trött i huvudet och känner minst av allt för att dra på mig långaklsonger och träningskläder och gå och handbollssträna vid halv åtta, men jag tror det går över bara jag får lite mat i magen och kommer iväg med musik i öronen.

Ikväll ska jag sova med Bustrollet och imorgon kommer vara stillsam morgon och dagen kommer vara bara min och jag ska ta vara på dne och vara för mig själv mitt i stan. Jag ska ta med mig anteckningblock, Bob-böcker, pennor och gå till en lekpark som är full med minnen. Och minnas. Och skriva. Och se vad som händer.

Idag har jag också hört Anna använda orden: "Det gjorde mig väldigt upprörd." och det var ganska lustigt, fast på ett bra sätt. Jag har nämligen väldigt svårt att tänka mig Anna väldigt upprörd. Arg, visst, och förbannad, men väldigt upprörd? Men sättet hon sa det på, som om det kom från djupet av hennes själ.. det berörde mig.

Inga kommentarer: