söndag, februari 11, 2007

And every breath we drew was hallelujah.

21:39

Hemma igen. Inte mycket gjort idag, inte mycket gjort på hela helgen. Promenerat lite runt, ingen träning alls. Behövde lte lugn och ro, sovit länge på mornarna och gått och lagt mig relativt tidigt. Och som sagt, ingen träning, bara promenixat runt i ett vinterkallt Västerås och frusit om benen. Massa snö där, inte som hemma.

Kramade mormor&morfar hejdå innan vi skulle hem, och kände att jag inte alls ville åka hem redan. Tycker det är på tok för kort tid med bara en helg där uppe. Hade gärna stannat ett par dagar till. Satt med bröder i baksätet (det var lite pjyamasparty-feeling med tre stora kuddar och tre pers i tjocka vinterjackor. ^^) och läste i en halvtimme, sen la jag ner boken, lutade huvudet mot nackstödet och somnade. Sov gott i två timmar, jag brukar i vanliga fall ha rätt svårt att sova i bil. Inte idag, skönt nog. :) Bilresan hem var som bilresor är mest - varm, lite tröttsam och när jag hade vaknat efter sovandet var det för mörkt att läsa.

Imorgon börjar jag ny kurs igen - livsmedelskunskap. Vi ska ha en föreläsare som ser ut som en liten fågel och pratar dialekt och henne tycker jag om. :)

På hemvägen i bilen kom jag på att jag nog vill cykla till Västerås eller Falla i sommar. Det ska ta typ tre dagar enligt pappa, det vore roligt att göra. Sen pratade vi en massa om pengar och ansvar och sparande och sådär. Jag tycker inte riktigt om att prata om pengar, förmodligen främst för att jag knappt har några själv. Det är ganska dumt att känna så, så jag försöker ändra på det. Det går så sakteligen. :)

Jag vill vill vill åka till Rödspätte, men jag tror mindre och mindre att det blir så. Tråkigt nog. Suck.
Godnatt.

Inga kommentarer: