söndag, januari 28, 2007

With a word she can get what she came for.

21:31

Idag glömde jag att ha salt i gröten imorse och den smakade inte i närheten av lika bra som den brukar göra. Det var synd. När pappa och lillebror åkt iväg för att lillebror skulle ha match så gjorde jag mig en kopp thé och gick in i rummet och satte mig med mamma och omväxlade tittade på svenskar och annat folk som åkte sprint i längdskidor och läste en bok. Jag njöt i fulla drag av att jag kunde göra vad jag ville utan minsta tillstymmelse till dåligt samvete för att jag inte gjorde något annat som behövde göras mer. Den här helgen har varit full av tid för ingenting och det har varit skönt, oh så skönt.

Runt 12-tiden snodde jag ihop en fruktsallad till mig och mamma innan vi skulle gå till gymmet som hade öppet hus idag. På gymmet kikade vi runt lite (inte mycket förändring sen vi var där sist) och sen fick vi se på modevisning. Mamma handlade kläder åt sig själv och åt mig med faktiskt - jag fick ett par svarta, tighta, halvlånga byxor som kommer vara underbart sköna att löpträna i, och en tröja i viskos som inte kommer suga åt sig hälften så mycket vatten som mina bomullströjor jag har på mig under träning gör. Halleluja, rent ut sagt. Sen hann vi åka hem och få i oss lite mat plus byta kläder innan vi åkte till gymmet igen och prövade på step/styrka och boxningsaerobic (inte för att vi inte gjort det för, men det var gratis och det var kul. :)). Svettiga och glada åkte vi hem, åt mat, duschade och bytte kläder och sen vips! iväg till Rosendalhallen för att se lillebror spela sin andra match för dagen. Tyvärr fick de helt inkompetenta domare (efter sjätte utvisningen i andra halvlek kom jag på att det måste vara så att domare får OB-tillägg för att visa ut folk - sen satt mamma och jag och skrattade hysteriskt ett tag.^^) och lyckligtvis vann de ändå, trots att de fick spela största delen av andra halvlek med fem man på plan. Hå hå ja ja.

Nu har jag ätit kvällsmat, gjort iordning lunch till mig själv imorgon och packat träningsväska. Jag ska träna styrka med bror imorgon på Gibraltargatan och kanske Linda också, och äntligen köpa mitt gymkort. (Jaaa. Spendera 1225 kr i ett kick. Preciiis vad jag längtat efter. Suck, jag vill vara rik.) Men nu - jag är trött och slut i hela kroppen och sängen, hej. :)

Inga kommentarer: