lördag, december 02, 2006

öppet brev.

08:52

Jag har så mycket träningsvärk i sidorna att jag inte kan spänna musklerna utan att det gör ont. Skratta är inte att tala om. Dessutom - baksidan av mina lår krampar så fort jag tänker på att spänna dem. Och nu ska jag strax iväg och köra styrkeyoga med med Mikkis. Frågan är väl om jag kommer kunna stå upp resten av dagen.

Vi vann matchen igår. Det var bra.

Igårkväll blev inte som planerat, men bra i alla fall. Jag pysslade lite med dikterna och lyckades hitta en rubrik jag blev nöjd med. Och jag skrev en dikt och sen började jag skriva så pennan glödde nästan, bara rätt ut ur huvudet. Jag läste det innan jag gick och la mig och vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, om jag tycker något om det alls. Det blir nästan för rakt ibland, till och med de känslor som jag skäms över kommer med. Fast det är bra ändå, på sätt och vis.

Mormor gör på tok för starkt kaffe, det får en söt, lite unken eftersmak som aldrig mitt kaffe får. Läskigt. Idag kommer spenderas i café Fysiken med en massa mikroorganismer. Urk. Kanske ska på RIK:s jubileumsfest ikväll, får inte glömma att ringa farfar och fråga.

Inga kommentarer: