lördag, december 02, 2006

i det tysta hörs ett dämpat halleluja.

15:35

Uppe med tuppen (nåja) vid klockan åtta och äta frukost och packa och klockan någon minut i tio satt jag på golvet i yogasalen i Fysiken bredvid Mikki och lät stressen rinna av. Skönt att yoga igen även om det är annorlunda mot det jag är van vid. Skönt med en tillstymmelse till blodcirkulation i mina stackars muskler.

Efter yogan duschade vi, jag höll på att glömma mitt halsband kvar, och sen gick vi ner och satte oss i cafét och väntade på Anna som kom vid tolvtiden. Sen pluggade vi hyfsat, innan jag fick reda på av mamma att pappa skulle spela match med Old RIK vid klockan två i Kristinedal. Då kontaktade jag farfar och övergav mitt pluggande och åkte och kollade på när två lag föredetta eliseriespelare spelade handboll. Roligt är det minsta man kan kalla det. ^^

Jag är trött och på lite dåligt humör. Jag antar att jag är hungrig också, så en del blir nog bättre av att jag får mat snart. Undrar om Julia är hemma, jag längtar efter henne. Hon brukar kunna lysa upp mina kvällar. Annars hade jag nog helst stannat hemma ikväll och gjort ingenting. Nåja, pluggat menar jag. Jag avskyr mikroorganismer innerligt. Det här är inte i närheten av kemin, kemin var tvärsvår men i alla fall intressant. Det här är bara fruktansvärt tråkigt.

Peter Jöback sjunger julsånger för mig och jag nynnar med. Jag vill ha snö. Funderar på att övertala mamma att vi vill dricka glögg ikväll och äta en pepparkaka. Jag fick en tomte av mormor idag, jag ska sätta den på mitt skrivbord.

Inga kommentarer: