fredag, december 01, 2006

jag tänker aldrig på dig - bara ikväll.

09:00

Pappa fyller år idag, hurra, hurra, osv. :) Vi har varit uppe och firat honom och kommit med thé och mackor på sängen och jag har ätit årets första riktiga pepparkaka som mormor bakat och tagit med sig hemifrån. Jag ska ta med några till pluggdagen som vi ska ha nu för att motivera både mig själv och de andra. Sen fick han paket och öppnade och skrattade när Adam hade lagt sin present i en kartong som det varit trosor i förut. "Åh, trosor, precis vad jag önskat mig!"
Vi tittade på julkalendern också, den var söt och jag tycker om den.

En av fördelarna med att ha linser är att jag kan aldrig strunta i att klippa naglarna när dem blir för långa, för så skrapar dem i hornhinnan när jag ska ta ut dem och det gör svinont. Och har jag långa naglar när jag spelar på linjen klagar de andra över att jag rivs. Häromdagen lyckades jag dessutom missa själva linsen när jag skulle ta ut den och stod och nöp mig själv i hornhinnan en antal gånger och svor över att linserna inte gick att få ut. Smartass. :P

Jag drömde något halvmysko inatt igen, men det var mysigt och fint också. Jag minns inte så mycket än just det - det var en mysko dröm, men mysig och trygg. Bra. :) Hela den här dagen har börjat på en vädigt bra sätt tycker jag. Hoppas det håller i sig.

Inga kommentarer: