torsdag, december 14, 2006

Don't tell me, it's not worth trying for. You can't tell me, it's not worth dying for.

21:02

Jag är hemma hos farmor&farfar - det bidde övernattning här igen. Enklast så. Det är i och för sig ingen skola imorgon, men eftersom de andra har tenta på torsdag (inte jag, som åker till Kenya på onsdag. Taskig planering.) så blir caféplugg, som vi haft inför de andra tentorna. Nu ska jag som nämnt i göra tentan, men det skadar ju inte att öva. :) Summan av kardemumman är att om jag hade åkt hem och sovit hade jag fått gå tidigare än jag behöver gå upp här för att vara i skolan vid tio, och det suger. Hade sugit är nog rätt tempus.

Idag har varit en bra och trevlig dag. Det började med att Anna kom in i sista minuten innan föreäsningen och såg ut som en dränkt katt. Hon hade en aura av "DET ÄR SYND OM MIG!" omkring sig. Mikki och jag skrattade medlidsamt och tröstade. Det visade sig att hon hade gått hemifrån (vid GP-huset) till Pedagogen i regn utan regnkläder och var gaaanska genomblöt. Efter första rasten där vi gick ner till Nef och fixade kaffe så hade hennes byxor hunnit torka, och med hjälp av lite kaffe och apelsinskal blev hon på bra humör igen. :)

Sen hände inte så mycket. Vi i KoF 1 blev inbjudna på fika med KoF 3&5 och satt timmen mellan biokemin och sjukdomsläran i ett av köken, drack kaffe och pratade med de "stora" KoF:arna. Det visade sig att trots att vi bara har 5 killar vår klass är vi ganska lyckligt lottade. De tre killarna de KoF 3 hade i sin klass låg mellan 34-->40 år och har fru och barn. Våra håller sig i alla fall mellan 21-->26 år och är ogifta vad jag vet. Sen blev det sjukdomslära och Mikki och jag smet som vanligt kvart i sex eftersom vi skulle funk:a oss. Det var underbart som vanligt. Den nya koreografin är rolig när man väl kommer in i den, och i strechen på slutet så skrattar vi åt mig för att jag svettas så grymt mycket. (Vilket i och för sig är väldigt bra, för att det visar ju bara att min kropp fungerar som den ska, men är inte så roligt alla gånger.) Enkelt sagt kan vi säga att mina byxor går från ljusgrå till mörkgrå och att när jag tar av mig mitt linne och släpper det i golvet så låter det "smack!". Det blir liksom pölar där jag sätter mig. Så folk skrattar åt mig. Det bjuder jag på. ^^

Sen hem till farmor&farfar. Fick ett lagom mysko telefonsamtal när jag stod och väntade på bussen. Jag dock tror att jag listat ut tanken bakom det. Observera tror. Fri tolkning kallas det. ^^ Sen kom i alla fall bussen och jag hoppade på. Nu är jag här och har duschat, fått maten serverad och ätit en fjärdedel av en papaya. Jag är utmattat trött och har vrålont i vänster sida av nacken. Tyvärr känner jag igen det - antingen kommer jag få rejäl nackspärr imorgon eller så har jag sträckt mig. Jag är inte så förtjust i något av alternativen.

Om jag går som en anka imorgon så har det en anledning. Ja, det har en fullt logisk anledning.
Jag ska nog sova snart. Gäsp. G'night.

Inga kommentarer: