måndag, november 13, 2006

Suppose I kept on singing lovesongs just to brake my own fall?

22:04

Jag har gjort mat, städat halva köket och tittat på "Cityakuten". En bra kväll. En lugn kväll. Mina måndagskvällar tenderar att bli väldigt lugna. Det är skönt - en fast punkt i veckan. och det är så skönt att se hur glad mamma blir varje måndagkväll när hon kommer hem, maten står färdig på bordet och köket är rent och fint. Då känner jag mig verkligen duktig.

Jag gjorde inte mycket i helgen, så jag hade gott om tid att tänka. Och det behövdes nog, faktiskt. Visst hävdar jag ofta att jag tänker för mycket, men den här helgen var det inte så mycket tanketrassel, utan mer trasselutredande. Det skulle ta alldeles för lång tid att beskriva det här, och dessutom skulle jag bli tvungen att nämna namn och saker som jag vill hålla för mig själv och de närmaste. Plus att jag skulle fläka ut min själ och mitt hjärta i skrift på Internet. Så jag håller mig kortfattad. Den ev. förälskelsen som var på väg att inträda har avvecklats. Det känns skönt, hur konstigt det nu låter. Är det inte meningen att man ska vilja bli kär? Jo. Eller nej. Eller jag vet inte riktigt. Samtidigt som jag verkligen tycker om den här pojken så vill jag för allt i världen inte ha ett förhållande nu. Det känns så.. jag vet inte riktigt. Som om jag skulle ge upp en bit av mig själv, på ett negativt sätt. Fast jag då och då längtar så jag vill slå någon efter någon att bara kramas och vara gosig med ibland så är det liksom där det stannar. Vid något tillfälligt. Jag misstänker att de flesta blir kärlekskranka ibland, så det är väl inte så konstigt heller.

Jag började skriva på en annan del, men.. nej. Jag har varit tillräckligt självutlämnande som det är nu, känns det som. Nu ska jag lägga mig. G'night.

Inga kommentarer: