torsdag, november 23, 2006

"Snabbt är man en slagen hjälte som vill se Rapport - älskling?"

16:54

(angående min rubrik - oh, vad jag älskar Magnus Uggla. Björn Rosenström kan jag inte med, men Uggla.. jatck. Just den valda texten kommer från "4 sekunder" och jag flinar varje gång jag hör den, för stoora delar av den texten är såå sann. :))

Idag vaknade jag, låg och snoozade i 10 minuter och sen masade jag mig upp, slängde i förbifarten en blick på klockan och registrerade att den var åtta. Efter två sekunder hade jag verkligen insett att den var åtta och tänkte (hade man kunnat tänka i falsett hade jag gjort det) "VADDÅ KLOCKAN ÅTTA?!" och insåg i samma sekund att jag ställt klockan att ringa en timme sent och hade hysteriskt panikbråttom till skolan. Yees, bra start på dagen? Nej.

Halvt panikslagen stressade jag omkring i huset och lyckades i alla fall hamna på ett tåg som gjorde att jag bara blev typ 5-10 minter sen. Phew. Resten av dagen gick ut på att gå igenom diverse äckliga mikroorganismer som finns i livsmedel och hur dem ser ut och efter lunchen fick vi studera vad för bakteriekolonier det hade växt av våra fingeravtryck och hårstån och andra saker (vi började odla dem i måndags eller tisdags) och det var tråkigt och luktade äckligt. Sen gick jag hem och min huvud känns som överkörd av en bulldozer. Jag gör seriösa försök att återhämta mig, för jag ska spela match om typ två timmar och då kan jag inte vara såhär trött.

Jag satt på föreläsningen och kikade lite på några av mina gamla dikter, ändrade lite grann, det känns bra. Frågan är - om man ska be någon läsa igenom dem och komma med åsikter, bör man ta någon som känner en bra eller inte?

Nu ska jag ner och äta, sen packa, sen åka. Och försöka få upp lite engagemang och vilja - den starkaste viljan just nu är att kura ihop sig och sova. :P

Inga kommentarer: