tisdag, november 07, 2006

Sjumilakliv.

08:02

Natten till idag var ingen hödjare. Först kunde jag inte sova, sen bestämde jag mig för att läsa lite för att trötta ut mig, vilket slutade med att jag läste ut min bok och blev ledsen att det gick åt skogen för henne i boken. Sen gick det utför och jag kunde känna hur jag krympte och blev fem år istället för nitton, liten och mörkrädd igen. Det hela slutade med att jag virade min snuttefilt om handleden, grabbade tag i Lilla Gubben (läs: gosedjur), tryckte honom tätt emot mig och grät. Efter ett tag, när jag omväxlande gråtit och viskat till Lilla Gubben varför jag var ledsen så blev det.. inte bättre, men stormen bedarrade och jag kunde lägga mig och försöka sova. Sen måste jag somnat, för jag vaknade imorse som vanligt.

Och nu är allt bra igen. Jag blir ledsen från och till, det är så bara. Inte bara det, det är dessutom helt okej. Ingen kan vara glad hela tiden, inte ens jag. :P

Dagens planering: kemi, plugga, träning.
Mitt hår ser ut som sju svåra år, men jag har ingen ork att göra något med det. Jag har nya örhängen, det får väga upp det hela. :)

Inga kommentarer: