måndag, november 13, 2006

Mitt i novemberregnet.

17:14

Det är inte det att det regnar så himla mycket, det är bara ett mer eller mindre envetet, ihärdigt strilade som succesivt gör en genomblöt på ett mycket obehagligt sätt. Jag gick den korta promenaden från Pilbågsgatan till Fysiken och var precis dyngsur när jag kom från. Tränade i.. (ehh.. vet inte? orka hålla ordning på klockan.) tills klockan tio i tre och yes, idag kändes det riktigt bra. :) Sen duschade jag och blev än värre blöt när jag gick till Pilsbågsgatan igen för att åka mig till farmor&farfar. Där blev jag bjuden på mat och satte mig och pluggade klart min fysiologi. Vi gick igenom resten av muskelns uppbyggnad idag och dessutom blogcirkulationsystemet och hjärtat och lite sådär. Vrålroligt. :D Jag har till exempel lärt mig varför pappa har kunnat äta precis vad som helst under 15 års tid utan att gå upp ett gram i vikt - det är för att han försköt sina musklers allmäna normaltillståndet till att ha mer hypertroferade muskler som eget normaltillstånd när han spelade handboll på elitnivå. Sen har det tagit musklerna 15 år att gå tillbaka till det allmänna normaltillståndet. Oh yeah. :)

Jag börjar få slut på ny musik igen. Den jag har känns genomlyssnad. Någon som vill ge tips?

Jaaag.. skaaa.. hm. Läsa igenom kemianteckningarna tills imorgon. Och kika igenom fysiologin igen också. Och laga mat. As mentioned så blir det kyckling med sambal och couscous till bröder och sen en linssoppa med potatis och qournbitar plus grönsaksmuffins till mor&far&mig. Kul att någon i våran familj inte får spader av vegetarisk mat. :P Oscar tittade med bejdande ögon på mig på tåget när jag sa att jag skulle laga mat och sa "Inget sådär nyttigt va? Snälla? Snääälla?!" Jag går kost-och-friskvårdsprogrammet, vad förväntar du dig? Pizza? Pasta och microvärmda köttbullar? :P (ta inte illa upp. ;))

Annars. Det har varit en bra dag. Inte stressig eller fylld med för mycket saker. Jag känner mig lite sällskapssjuk bara. Jag ska nog ringa Bus och höra om hon är hemma.
Fridens.

Inga kommentarer: