söndag, november 19, 2006

Du är resan som jag velat ska ta fart.

09:33

Vi får våra ägg från några superhöns tror jag, för varje gång jag ska hugga mitt ägg itu så blir det bara ett litet hack i skalet och sen får jag ta i för kung och fosterland andra gånger. Hur mycket calcium får dem i sig egentligen?!

Hur kommer det sig att man inte får säga negativa saker om något, eller ha negativa åsikter? Kom igen, ingen kan gilla allting eller alla, det är ju skvatt omöjligt. Så länge man har belägg för sina åsikter borde väl folk kunna tåla att man pratar om dem? Vissa saker är naturligtvis mer känsligt än andra, och det får man väl ha i tankarna också när man yttrar sig. vad som helst kan man inte säga högt. Och angående negativa åsikter som man inte har belägg för - de får man väl lufta med någon som antingen förstår en så väl att det bara är löst prat, eller lägga till att man egentligen inte menar det.

Idag ska jag (trumvirvel) plugga! OJ, vad alla blev överraskade, för det har jag ju inte gjort konstant sen i torsdags, ungefär. Imorgon är det i alla fall tenta. Nej förresten, det ska jag inte börja tänka på alls, för då kommer jag bli nervös och det vill jag inte. Imorgon ska jag ha med mig min fina blå termos med kaffe och torkad frukt. Motivation. :)

Nu ska jag --> duscha --> kläder --> tåget.
Bus ska ringa mig idag, det ser jag fram emot.
<3

Inga kommentarer: