söndag, november 19, 2006

Try some manners, fuckface.

16:29

Jag kollde nyss upp mitt saldo. Det borde jag inte ha gjort. Eller, om vi ser det såhär - hade jag inte kollat upp mitt saldo hade jag glatt kunnat leva kvar i förvissningen om att jag har pengar. Ehe. Det har jag inte. Det där med "många bäckar små" stämmer alltför bra in på hur mina pengar försvinner. Det enda positiva är att min bror är skyldig mig pengar som jag ska få imorgon.

Min lillebror ändrade sig plötsligt angående teatern (Schtunk som spelar "Romeo och Julia - 2 timmar och 20 minuter våld, sex och kärlek inklusive paus".) som vi skulle gå på. Givetvis efter att biljetten är beställd, uthämtad och betalad - "Neeh, jag vill inte gå, du kan ge min biljett till någon annan." Ge din biljett till..!? När han gör sådär får jag visioner om att rycka några särdeles viktiga kablar i hans moped eller något sånt. Inte för att det betalar biljetten, utan bara för att.. för att. Lite hämnd. En mycket elak och småaktigt sådan, jag vet. Det är därför jag bara tänker den och inte genomför den. Men tanken på den är trevlig. :)

Bus ska komma, vi ska gå till affären och handla och eventuellt laga mat också, beroende på om mor & far har lagt ner spacklandet av kaklet alldeles ovanför spisen. Hoppas kan man.

Inga kommentarer: