söndag, oktober 29, 2006

Det faller tankar istället för regn.

19:15

Ikväll är bra, tror jag. (varför känns det som om jag aldrig är riktigt säker?) Jag var på handboll med farfar som sällskap, siffrorna talar för sig själva - 46-12 till Sävehof. Väldigt roligt och intressant match. (aaana min ironi tack. :P)

Blev sittade på Lisebergs station i väntan på tåg och läste en bok som mamma gett mig - "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" och jag blev totalfast och läste slut boken på en halvtimme. Sen skulle mitt tåg komma och jag gick, fick syn på ett par som gick och höll varandra i handen och pussades i rulltrappan. Då var jag så glad att jag var ensam, trött på allt tjat om tvåsamhet och lovelovelove hela tiden. Sen tänkte jag att "Så kan jag väl inte tänka, är jag knäpp i huvudet?" Sen tänkte jag att "Det kan jag väl visst, vem bestämmer över vad som är rätt och fel av vad jag tänker?" och sen började jag argumentera med och mot mig själv och det slutade med total krock&kaos i huvudet.

Men jag är glad. Jag är förvirrad och vet inte riktigt vad jag tycker om någonting, men jag är glad. Imorgon ska jag börja min kurs i kemi som jag längtat efter och efter skolan ge mig på lite försiktig löpning och hoppas jag kan träna handboll på tisdag. Förkylning, vik hädan!

Inga kommentarer: