söndag, oktober 29, 2006

20 oktober

12:35

Nu är jag ledsen. Jag har försökt blogga i två dagar nu, och varje gång jag har tryckt på publicera-knappen så tänker datorn en stund och sen står det ”There were errors” med stoora, röda bokstäver. Jag förstår inte, vaddå errors, och hur får jag bort dem då!?

Igår var en dag full av tid som jag bara försökte få att gå så det skulle bli kväll. Det gick riktigt bra, och jag hade det trevligt under tiden också. Jag åkte till Ikea, gjorde en Carinpresent (sent i efterskott som sjutton, men jag tycker inte om att ge saker bara för att ge dem, jag vill ha en tanke bakom dem också.) jag gjorde chokladkaka, Emil kom, jag duschade, sen fick vi panikbråttom och missade tåget. Det slutade med att Carin ringde först mig, som inte fick upp telefonen i tid, ringde istället Emil och skällde ut honom för att vi missat tåget. :P Vi ordnade föräldrataxi och pappa körde i snitt 120 km/h hela vägen till Kungsbacka i ösregn. Jätteroligt. :D

Bowlingen var mycket roligare än jag trodde att den skulle vara, främst för att jag var asgrym och det tog min bror 4 serier att komma ikapp mig och jag förlorade mot honom i slutändan med typ bara 5 poäng eller nåt. Never happend before. :O Och dessutom kom jag tvåa totalt. Oh, how I feel awsome today. Och.. och.. massa trevligt sällskap och Carin är så söt och glad och yrväder och musik och discoljus och vi dansade omkring mest hela tiden och gjorde fula segergester när vi gjorde nåt bra och jag slängde mig ner på knä en gång efter en strike och jag har brännsår på knäna, men det är såå värt det ändå. :)

Efter bowlingen åkte vi till en lam fest i Hede. Eller så var det vi som tyckte den var lam för att vi var nyktra. (för en gångs skull var det inte jag som råkade ut för en Murphy, utan Emil. Haha.) :P I vilket fall fick vi skjuts till stationen av Gås och stod och frös i 40 minuter innan tåget kom. Vi nästan sprang hem från stationen (jag trippade på ett väldigt fjolligt sätt för jag hade högklackat) och sen pjyamas på och vira in sig i en massa täcken och sova. Och nu är det nu, Emil har åkt hem och jag har fixat biljett till Sävehofmatchen ikväll, tror jag. Hoppas jag. :P Vet inte riktigt vad jag ska hitta på till dess. Funderar på en låång och onödig dusch och sen en kopp gott kaffe och mellanmål med avokadomacka. Det känns trevligt och bra. :)

Det är vintertid, jag har inte glömt bort att byta. Första gången någonsin tror jag. :)

Inga kommentarer: