torsdag, september 28, 2006

Yada, yada, yada.

16:19

Jag är alldeles för duktig på att flytta på saker och tänka att jag ska komma ihåg vart jag lägger dem, för att sedan totalt glömma bort vart dem ligger. Det enda jag minns är att jag flyttat på dem, inte vart. Det är en liten hög med brev. Viktiga brev. Studentleg och sånt.

Det satt en mamma och hennes barn på tåget bredvid mig när jag åkte hem, och det enda jag kunde tänka var: "Snälla barnet, inte börja skrika nu, snääälla.." för mitt huvud hade inte orkat med barnaskrik i 15 minuter. Jag blev delvis börnhörd, han skrek bara lite grann. Och egentligen tänkte jag inte alls så snälla tankar, utan snarare modiska "Nu är du tyst din dumma unge"-tankar. Rent tankemässigt är jag väldigt elak när jag är trött.

Jag har thé nere i köket som jag inte ska glömma bort. Och youghurt att äta. Och funk att dansa. Och mackor att göra så jag hinner äta innan träningen som är direkt efter jobbet som är direkt efter funken. Jag är skitslut i huvudet efter att ha suttit och skrivit arbete med min grupp igen. Det ska vara färdig imorgon. Herrej..

Inga kommentarer: