torsdag, september 28, 2006

Bli lite vågade, ha lite skoj - oj oj oj.

16:49

Sådär. Allting ordnat som borde vara ordnat. Kom på att jag inte behöver ha nycklarna till jobbet med mig, om allt går som beräknat så kommer jag ha typ nästan en hel halvtimme på min som jag kan äta och kanske byta tröja och hämta nycklar på. Ja. Om allt går som planerat. Det brukar inte göra det, men jooddå. :)

Jag hamnade i världens diskussion med Simon idag efter att jag sagt: "Jag vill aldrig bli kär igen, alla killar är dumma i huvudet." med ett "No offense." riktat åt Simons håll. Han tyckte att jag inte kunde säga så, att jag inte kunde generalisera alla killar som dumma i huvudet på det viset eftersom jag bara hade två stycken att jämföra med. Och nej, det kan jag väl inte göra, om man ska se det logiskt och objektivt och allting. Men. Jag är 19 år, jag har för första gången i mitt liv gjort slut med en kille, som jag dessutom var tillsammans med ett bra tag och just nu kan jag faktiskt inte tänka mig att bli kär igen. Jag vill inte "hålla dörren öppen" ifall jag skulle bli det - jag har ingen som helst skyldighet mot någon att vara objektiv och logisk och inte generalisera. Den enda det kommer drabba är mig, det är jag som kommer leva ensam resten av mitt liv. Simon stönade och tyckte att "Men det var väl ingen bra anledning!" men måste alla anledningar vara bra hela tiden? Jag håller fullt med, det är ingen bra anledning, men det är en anledning, likt förbannat
(och i rättvisans namn, för att alla mina manliga bekanta inte ska känna sig förorättade - med "killar" menar jag inte er som jag känner sen innan - tycker jag att ni/du är dumma/dum i huvudet har jag troligen redan sagt det. Det är alla okända killar som jag drar över en kam. )

Nu ska jag springa iväg till tåget.
Love.

Inga kommentarer: