måndag, september 04, 2006

Spread your wings, and you'll take the sky.

18:17

Jag kom hem för två timmar och en kvart sen och tänkte gå direkt hit och skriva, men sen kom det emellan lite mellanmål, lite thédrickande och lite bror. När jag satt nere i soffan förut med den varma thékoppen mellan händerna så slappnade jag av och kände hur spänd jag har varit hela dagen. Känner mig rätt mör i huvudet efter att ha blivit späckad med info från klockan nio till klockan tre.

Hela den här dagen började inte ens imorse, utan i natt, när jag efter många om och men lyckades stänga av hjärnkapaciteten tillräckligt för att kunna somna. Jag drömde en massa saker, saker jag hade glömt att göra och ta med mig som var jätteviktiga. Jag kommer speciellt ihåg att jag drömd att jag hade haft russin istället för banan i min morgongröt och att det var rena katastrofen. Jag minns inte riktigt varför, men det var det.
Mobilen pep mig vaken vid sju och jag i det närmaste for upp ur sängen och kände mig förväntansfull och lite nervös och verkligen jätteglad. Jag kom iväg till tåget med alla saker som skulle med med och gick till Grönsakstorget från stationen och registrerade mig i Insikten och satte mig i trappen och väntade tills de släppte in oss i aulan. Då var jag mest ängslig och nervös, det var bara nya ansikten och vi blev uppropade och fick allmän info först av våran rektor och sen av SLUG, våran studentkår, och sen var det lunch. Då kände jag mig allvarligt villrådig och ängslig och vilsen, för det skulle finnas mikrovågsugnar och jag hittade dem inte och var överallt tyckte jag och tillslut fick jag fråga SLUGfolk och de visade mig rätt, tack och lov.

Jag värmde lunch och för en gångs skull gick jag inte och satte mig ensam i ett hörn (jag är annars väldigt bra på att göra det när jag kommer till okända ställen med okända folk.) utan gick fram till en tjej som jag visste skulle gå med mig och frågade om jag fick sitta där. Det fick jag. :) Efter lunchen samlades vi programvis och fick mer info av en Ann Gleerup och vi fikade lite, presenterade oss och foilk tinade upp och började prata lite med varann och jagtrorfaktiskt att det här kan bli riktigt bra. :) Jag känner inte en enda människa sen förut, bara nya ansiktebn och det är såskönt. De flesta kommer inte ens från Göteborg utan har flyttat hit från t ex: Stockholm, Avesta, Lund, en är från Åland, några pendlar från Varberg, Uddevalla, Alingsås... Allt är helt nytt, lite nervigt och väldigt spännande. Tjohoo. :)

Jag har bakat också, och nu ska jag ner och äta innan träningen och göra mat tills imorgon. Ja. :)

Inga kommentarer: