söndag, september 03, 2006

Om vi förlorar varandra här i vimlet, så minns att jag står bakom dig.

20:05

My head is killing me. Dov, pulserande smärta bakom pannbenet och bakåt mot tinningarna. Jag skulle väl kunna ta en värktablett, men jag vet att det bara beror på att jag är trött, så jag väntar med att proppa mig full med kemiska preparat och ska sova bort det sen.

Jag var på väg till affären förut för att köpa bananer och frågade mamma om hon hade nåt som jag skulle köpa. Det slutade med att jag handlade mjölk och ytterligare 13 andra grejer och fick använda cykeln som bärhjälp för att komma hem. Varför vill de alltid ha hem tunga grejer som mjölk och fil när man erbjuder hjälp? Murphy, antar jag.

Min krukväxt här bredvid har börjar växa sig riktigt yvig jag började ha vattenflaskan stående på skrivbordet, för nu får han vatten minst varannan dag. Farmor räddade dagen förut - hon hade gjort en stor burk med köttfärsås som hon kom och skänkte till oss bättre behövande utan spis i hemmet. Nu har pappa installerat spisen igen i alla fall, för annars hade intefarmor kunnat koka pasta. Så nu har vi spis. Igen. För tillfället.

Klockan åtta bestämde jag mig för att sova. Nu är klockan kvart i nio och jag sover fortfarande inte. Och jag har grönsaker nere i köket att ta hand om. Jag gör det nu, och sover sen.

Inga kommentarer: