söndag, september 10, 2006

Sing for me.

09:25

Godmorgon. :)
Jag ville inte sova bort den här dagen, så nu är jag vaken och har inte så mycket koll på vad jag ska göra idag förutom att laga mat och låna en termos av någon granne och åka in till Göteborg och plugga. Och städa iordning här hemma lite, så jag inte blir utskälld när mor&far kommer hem.

Jag ska handla lite också. Bananerna är slut och det är Lindas banan som kommer hamna i min morgongröt idag och det var tur, annars hade jag behövt gå till affären nu och det orkar jag inte. Jag borde packa upp mina träningsväskor också, jag är inte bra på det. Farmor skulle höra av sig om det blir utflykt med båten och släkten åt det hållet också. Kanske, kanske. Det hade varit underbart, indeed.

Igårkväll, när jag var hos Elin, så gick vi i samlad tropp ut och hyrde film, och jag smet iväg lite, för jag bodde i Möndal när jag var liten, och det visade sig att vi hade hamat precis vid de husen som jag bodde i när jag var liten. Det är en massa lägenheter, med en innegård, så jag gick dit och tittade och allt var så litet, men ändå väldigt likt sig, och hejsan, nostalgi. Under kvällen, någon gång mellan de båda filmerna var vi i köket, alla trötta och skrattade och jag berättade derrivera-estet-skämtet och jag tycker fortfarande det är sjukt roligt. De andra hade nog mest kul åt mig när jag skrattade. :P Jag hade rotat lite i mammas garderob innan på dagen, så jag hade en helt underbar stickad tröja som de andra ville ta ifrån mig. Den var perfekt sådär på kvällskvisten. :)

Nu ska jag göra frukost.

Inga kommentarer: