tisdag, september 26, 2006

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor.

15:22

Hemma hos farmor igen, det börjar bli lite av en trevlig vana.
Nu ska jag börj med att vara välidgt svensk och klaga på vädret, trots att det är varmt och skönt, just för att det är varmt och skönt. Det är snart oktober, det ska inte vara varmt och skönt när det snart är oktober! Det ska regna och blåsa och vara småkyligt på mornarna, så att man kan ha halsdukar och stickade tröjor och fina jackor på sig. Okej, det behöver inte blåsa och regna om det inte vill, men det kan väl bli lite kallare i alla fall? Snälla?

Ikväll är det handboll, och jag ska inviga mina nya inneskor och hoppas de är bra och att jag inte får alltför ont i fossingarna av dem. En viss smärta räknar jag med, de är trots allt helt nya, men inte tokont i fötterna. Hoppas, hoppas, håller alla tummar jag har.

Apropå fotboll och Gais och IFK och derby och poliser på stan igår och Gais klubbstuga som blev om-målad och värsta pådraget i tidningen (igår i GP - en pyttenotis i ett hörn om att Önnereds damer förlorade mot Eslöv i handboll. En halvsida om Sävehofs herrer som vann mot Heim. Och fyra och en halv sida fotboll. Suck.) och sen blir det oavgjort. Och inga mål. De suger. Om det ska vara sånt himla hallå kan de väl i alla fall pytsa in ett par mål?

Jag måste hitta roliga recept till fisk och sås.
Och jag är hungrig. Äpple och thé?

Inga kommentarer: