måndag, september 18, 2006

I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn.

14:21

Jag sitter i skolan, för första gången inloggad på en av skolan datorer, och halleluja! CSN ska ge mig mina pengar på onsdag. Och köket kommer och ska monteras imorgon, det är Håkankonsert med drösar med vänner på fredag och kanske träning med lillebror ikväll och jag antar att jag inbjuder Murphy att mobba mig, men det känns som det här veckan kommer bli trevlig. :)

Jag hade en håltimme på typ två-tre timmar idag och tänkte att istället för att åka hem och ha tråkigt göra något nyttigt, så jag tänkte åpka till Skatås och springa, men det b blev för lite tid, och sen hittade jag inte dit jag skulle istälet, så jag sprang runt i Slottskogen och hade inte en aning om vart jag var någonstans, men jag kom till Linnégatan i slutändan i alla fall, så det gick riktigt bra tyckte jag.

Min mat som jag gjort till idag är.. välkryddad om vi säger så. Jag som är mesig när det gäller stark mat i vanliga fall storknade nästan och fick dricka en massa vatten för att inte tungan skulle förkolna i munnen. Det dumma är att stark mat är jättegott. :P

Nu ska jag upp till föreläsning.
Hejdå. :)

Inga kommentarer: