måndag, september 18, 2006

I'm a godess on my knees.

22:47

Nu sitter jag här innan jag ska sova - nydsuschad håret fortfarande uppvirat i handduk på huvudet. Sprungit slingan runt i Önnered och kastat lite boll med lillebror som fick ont i foten på sin träning och sen skjuts hem av Björn. När pappa skjutsat oss till Önnered kom det en massa folk gående ner från hallen och jag kände igen två, men dem kände inte igen mig och jag tror jag är glad för det. Jag försöker sluta avsky dem och Önnered och hela den tiden där, men det går inte, jag vet inte hur jag ska göra. Hur barnsligt och idiotiskt det än låter (och är) är allt jag vill att få ge igen, ge mig chansen att rättfärdigat få spotta dem rakt i ansiktet och jag tar den utan att tveka en sekund. Det är dock inga känslor jag är stolt över precis.

Grym träningsvärk i framsidan av låren. Van vid att baksidan gör ont, men framsidan? - tala om att jag behöver löpträningen. Jag blev väldans förvånad idag när lillebrors träningvar slut och han gick ur hallen i sällskap med en kille med mig efter, och killen vänder sig om, sträcker ut handen och hälsar glatt: "Tja, Tobias." Glatt förvånat hälsar jag tillbaka. Jag brukar inte bli hälsad på av de där killarna, de flesta bara ignorerar mig. :P Tänk att så lite kan göra en så glad. :)

Jag tycker inte om imorgon, jag har inget att göra. Inte ens mat kan jag laga, för köket kommer och ska installeras imorgon. Om mina CSNpengar hade kommit imorgon hade jag haft massor att göra, men icke. Jag kan inte ens träna, för jag har träning på kvällen och ja. Jag behöver inte träna dubbla pass varje dag.
Åh ja. Nu ska jag nog göra något dumt och sen gå och lägga mig.
Natti. :)

Inga kommentarer: