onsdag, september 27, 2006

Det är en bit kvar till stjärnorna.

22:25

Nu är jag sådär rörigt trött igen. Jag undrar varför jag varit så trött den här veckan - sover jag verkligen så dåligt? Jag ska strax lägga mig ändå, ska köra bil imorgon bitti. Kungsbacka, here I come! :D

Idag - morgonpromenad som började med lite regn och "Äsch!" tänkte jag och tog på mig regnjacka. Efter ca 10 minuter öppnade sig himmelen och när det började rinna vatten från byxorna ner i skorna gav jag upp och gick hem igen. :P
Hemma --> frukost och jag hade jättegott om tid och sen vips! var det bara en kvart kvar tills tåget skulle gå och jag sprang runt i huset och letade saker och stressade och hann till tåget ändå. I skolan lagade vi mat och efter det hade jag 40 minuter att göra ingenting på och jag satte mig i stora trappan och lutade mig bakåt och pang bom! blev jag toktrött och sen låg jag och i princip sov mitt i trappen. Varje gång någon kom gående så vaknade jag till och försökte göra intryck av "Men jag är vaken!" och sen somnade jag igen. Vid femtiden träffade jag Jocke vid Grönsakstorgethållplatsen och vi gick till Espresso House för att jag ville ha kaffe. Väl där fick jag syn på ett välbekant rött huvud och gick och fick en kram av Mike.

Jag fick mitt kaffe och vi satt och pratade en massa och mitt i allt skulle Mike gå och jag fick en till kram och en puss på kinden och sen bestämde vi att vi skulle ses på lördag. :) Jag tycker om att få pussar på kinderna, varför pussas inte folk oftare?

Det gick inget tåg 19:30 som jagbtyckte det skulle gjort, så jag fick vänta tills klockan blev 19:45 - Jocke smet ivägtill sin buss 19:36, så jag saknade inte sällskap i alla fall. Sen kom jag hem. Sen jobbade jag. Sen kom jag hem igen, och nu sitter jag här i min beiga hatt och glasögon och skriver. Imorgon ska jag dansa funk igen, det har jag längtat efter sen i lördags.

Och nu slutar jag skriva.
Natti.

Inga kommentarer: