torsdag, augusti 03, 2006

Snart bor jag i ödemarken.

17:07

Varför ska det vara så svårt att börja packa? Det tar ju inte lång tid egentligen och det behövs ju. Min kära familj och jag ska nämligen ta oss till Falla (vårat sommarställe i närheten av Kisa) och fiska kräftor och ha kräftskiva med resten av mormor&morfar-delen av släkten. Vilket är väldigt roligt, men just nu känner jag mig inte alls sugen. Mest känt mig hängig hela dagen, ont i huvudet och trött. Skippar att träna idag, ingen bra idé om jag inte mår bra. Sitter och dricker försiktigt av en kopp kaffe som är för varm och bligar ut genom fönstret då och då. Och undviker att packa.

Det konstruktiva (kan man använda det ordet i den här meningen?) som jag har gjort idag är att städa mitt rum (nåja, mer städat än vanligt) gå till banken och avsluta gamla kontot och och aktivera Visakort och sätta in pengar på nya kontot och lämna tillbaka böcker. Sen ringde jag Comviq när jag kom hem och berättade att jag har bytt konto. Då fick jag reda på att jag har en räkning på typ 500 hängade efter mig sen maj. Tack för den, aj, det sved. Jag känner mig fattig redan innan jag hunnit göra av med något av min lön. Aouch.

Nu måste jag packa. Damn, jag vill inte vara beroende av internet och inte kunna vara utan det bara några dagar, men jag kommer sakna att nästan alltid få ett "Johannaaa!" från Carin uppblippande såfort jag öppnar MSN. Få saker piggar upp mig som det. :)
Och om jag varnar redan nu för ev. konstiga sms på lördagkvällen är folk förberedda. Nej, jag kommer inte att erkänna att det är jag som skickat dem. :)

Inga kommentarer: