onsdag, augusti 16, 2006

Relocation.

21:40


I cherish every moment.


Jag tror jag kör på min naiv-liten-fjant (förlåt, förtröstansfulla.. :P)-stil i fortsättningen också. Jag har svårt för att vara cynisk någon längre stund. Det ordnar sig nog. :)

Jag ska tydligen ut imorgon, och inte på fredag. Om jag inte blir insläppt i mitt hus imorgon så ligger jag rätt risigt till på klädfronten. Inte för att vara petig, men det är inte såå skoj att gå ut i jeans och en t-shirt som jag har jobbat i. Det blir liksom inte samma sak. :P Hmm. Jag vill ha ett par hängslen. Jag övervägde att råna Julia på hennes par, men hon åkte till sin loverboy i Småland idag och har dem förmodligen med sig. Apropå saker jag vill ha, så känner jag (bortsett från hängslena då.) att jag mer än någonting just nu vill ha Bob Hanssons "Halleluja liksom". Kan inte förklara. Varje ord.. äh. Läs den!

Sen är det en sak jag inte förstår. Allt det här med Nylander och Sjöberg och Lövgren och kokain och grejer. Och Sjöberg och Nylander har erkänt, men Lövgren tiger som muren. Yes. Och han kan vara oskyldig, vad vet jag? Men, jag för mitt liv förstå inte hur hans klubbdirektör från Malmö AI kan säga: "Har han tagit den här partydrogen är det ju dumt. Men det är ju ingen stor grej, det har ju flera andra tidigare också gjort..."
Är han helt borta? Skulle det rättfärdiga ytterligare knarkade att andra gjort det förut? Vaddå ingen stor grej?! Det är klart som fan att det är en stor grej! Idrott, narkotika. Finn ett fel. Hur i hela fridens namn kan en människa som håller på med idrott på hög nivå, ens få för sig att prova narkotika?! Hur kan man vara så fruktansvärt, urbota idiotiskt korkad? Och Nylander sen, som företrädde stiftelsen "Ren idrott". Jag mår illa.
Okej, har killen inte tagit narkotika, fine. Men har han det så är det banne mig inte "ingen stor grej..".

Jag är sällskapssjuk. Någon som har lust att sitta uppe hela natten och kolla på någon dålig film på TV eller prata? :)

Inga kommentarer: