fredag, augusti 18, 2006

Cariño, asi es perfecto.

17:03

Jag skrev ingenting igår. När jag hade tillfälle kändes det inte som jag ville skriva, och på kvällen hade jag inte tillgång till en dator. Plus att jag var trött.

Jag antar att jag skulle kunna berätta om min dag igår, men det blir liksom inte så mycket att berätta, för det hände inte så mycket på själva dagen, det var mer framåt eftermiddagen och kvällen som det började hända grejer. Jag hade i allafall vansinnigt tråkigt hemma hos farmor och farfar och bestämde mig för att följa med mamma till jobbet, vilket resulterade i att jag satt inne på Åsa bibliotek, omgiven av böcker, och läste i typ tre timmar. Först fick jag hjälp att leta reda på en Astrid Lindgren-saga som jag aldrig kunde minnas vad den hette, men som jag älskar. Jag tror jag såg den läsas på TV när jag var liten. "I skymningslandet" hette den i alla fall, och den fanns i en bok med en massa andra sagor. Är det någon mer än jag som älskar sagor? Varför ska man sluta tycka om sånt bara för att man blir äldre? Jag är fortfarande lika förtjust i det som när jag var liten. Nämn ordet "sagostund" och jag kommer vara på väg att sätta mig i en bekväm hopkurad ställning med en närmsta kudde mellan hakan och knäna.

Så. Jag satt alltså och läste sagor ett bra tag, och när den boken var slut hittade jag en annan och satt och läste tills bussen skulle gå hem. Åkte hem, jobbade och fick samtal från Hanna om när och var och hur vi skulle ses ikväll. Hem, duscha, byta kläder säkert fem gånger, äta lite och bege mig till tåget. I högklackat, för en gångs skull. Först var jag tveksam, men sen tyckte jag att "Hur ofta har jag högklackat egentligen?" och kände mig jättefin. :)

Kvällen blev helt underbar. Först var vi hemma hos en Julia (en liten ryska) och sen gick vi till Honey, och sen dansade vi i princip nonstop hela tiden vi var där. (Fast jag medger att jag hade andra skor än de högklackade med, och att jag bytte till dem efter ca 20 minuter.) Jag hade så roligt. Hanna och jag dansade salsa och "Hips don't lie" spelades och tjohoo. :D Klockan kvart över ett tog vi taxi hem till Hanna, tassade upp till köket, tog en macka, tassade ner till källaren och sen slocknade vi. :) Imorse väcktes vi av att Hanna slog upp dörren och ropade "Frukosten är färdig!". Så hade hon gjort frukost, med varma mackor, thé, juice, färsk kiwi och aprikos. Tala om en bra start på dagen. :)

Och nu är jag hemma. Jag har städat i mitt rum och slösat tid på MSN. Jag hoppas på att övertala Carin att övertala Jonas att ha filmkväll, jag vill inte bo hemma i mitt kaos här på kvällarna. Då umgås jag hellre med kompisar och kikar film.
Nu ska jag ner till kaoset och äta lite.

Inga kommentarer: