fredag, augusti 18, 2006

Jag behöver ett par varma händer.

22:27

Jösses.
Jag har städat i min viktiga-papper pärm - numera är det två viktiga-papper pärmar. Jag har postat ett medgivande till autogiro till Tele2Comviq. Jag har fyllt i ett medgivande till autogiro till Webaid som jag ska posta imorgon. Jag har fyllt i registreringspapper till mitt blåa lilla tågkort. Jag har anmält mig till invigningen av Nya Pedagogen. Jag har registrerat mig så att jag blir medlem i en studentkår. Jag har kollat upp vart min kurslitteratur finns, lånat "Vetenskapsteori för nybörjare" av mamma, samt slutligen skrivit ut ett kompendium på 17 sidor som heter "Forskningsetiska principer inom humanistisk-samhällsvetenskaplig forskning." Åh hej.
Nu får det räcka med vuxenfasoner för idag.

Jag skulle agera matbud upp till centrum förut, och hann uppför backen innan någon okänd människa gick upp bredvid mig och lite lagom diskret la handen på min rumpa. Jag hann precis öppna munnen för att säga vad nu man säger till människor som helt opåkallat tar en på rumpan, när en flinande Linda med en flinande Bumby i sällskap kom in i mitt synfält. Och så fick jag en kram, och sällskap. Tillbaka hem drack dem thé, vi gick på promenad hem till Linda och jag fick en mugg thé. På hemväg därifrån tog jag med mig mammas cykel som stått där sen i onsdags och jag varit för lat för att hämta. Olyckligtvis hade jag inte nycklarna till låset med mig, så jag hivade upp cykeln i en någorlunda bekväm ställning över axeln och knallade hem. Nu är cykeln hemma igen i alla fall. :)

Borde jag anstränga mig för att skriva begripligt, så att alla (eller.. de som nu läser den här bloggen. Hum, det kanske inte är någon som gör det alls? Hade ju varit snopet i så fall.) som läser kan förstå vad jag menar? Det beror nog på. Skriver jag för mig själv eller för andra? Både och, tror jag. Jag skriver för att jag få saker ut ur huvudet, för att få få känslor på pränt och sätt och vis också för att kunna minnas. Det här är för mig som en sorts offentlig dagbok. Ja. Fan. Nu tappade jag tråden. Jag återupptar den någon gång när jag känner mig manad.


Vad har kvinnor egentligen gjort för att förtjäna mensvärk? Konstant kramp i magen, mysigt. Förbannade värktabletter som inte fungerar. Jag behöver/vill ha ett par varma händer.

Inga kommentarer: