onsdag, augusti 16, 2006

Dålig start.

09:31

Jävla skitdag.
Inledning - mamma väcker mig för tidigt, trots att jag bad pappa väcka mig igår. Får återigen sitta och vänta på hantverkare som inte dyker upp i tid. Blir efter att de dykt upp upplyst av pappa om att vi ska upp och packa för att vi ska tydligen sova över hos farmor och farfar för vi kommer inte få komma in i huset. Tjoho. Får vänta lite mer i bilen på mamma som vill stå kvar och titta. Vrålhungrig. Kommer hem till farmor, börjar koka gröt osv. Har fortfarande lika förbannat ont i foten som jag haft sen förra tisdagen. Blir upplyst av farmor att det kommer ta minst tio dagar innan det börjar göra mindre ont. Så även om jag tar sista penicillintabletten imorgon kommer jag inte kunna träna ändå. Underbart. Hela försäsongen åt helvete. (Jag vet, jag är inte realistisk.) När jag ska borsta tänderna har bror låst in sig på toaletten och kommer inte ut. Kommer upp datorerna och sätter mig vid en. Blir tillsagd av Adam att den kan jag inte ha för: "Den använder jag." Försöker invända med att: "Adam, du sitter vid pappas dator. Du kan inte ha två datorer samtidigt." Adam tittar på mig med en överlägsen är-du-helt-dum-i-huvudet?!-blick och säger: "Men, jag kolla på film med den här datorn, det funkar inte på den andra."
"Adam, du kan inte använda två datorer samtidigt!" Mycket lång, sarkastisk och dumförklarade blick. Får vansinniga impulser om att ge min lillebror en mycket välformad verbal utskällning. Orkar inte.

Sur, arg och grinig. Dessutom mera arg på mig själv för att jag blir så sur, arg och grinig. Och sen lite mera arg sen igår. Heja, bra start på dagen.

Jag ska ner och dricka thé och hoppas lösa lite av mina världsproblem på samma gång.
Fan. Jag behöver en kram.

Inga kommentarer: