måndag, juli 31, 2006

Truly, madly, deeply.

00:03

Jag hade inte fixat den här dagen utan Julia. Vi gick på bio och kollade på Jack Sparrow, och jag måste nog ge rescenterna en poäng - det var lite väl mycket tentakler. Sen vi kom hem från bion har jag ätit pannkakor med banan och mörk choklad, legat med huvudet i hennes knä och blivit pillad i håret. Det är nästan osannolikt hur lugnad jag blir av hennes närvaro, av varsamma fingrar som sakta plockar med mitt hår. Vi såg på "Vit oleander", jag kan inte påstå att jag tyckte den var bra precis. Konstig tycker jag. Vi pratade inte så mycket, bara stönade åt när det blev reklam och kommenterade vissa delar ur filmen.
Som balsam på ömmande sår. Så var den här kvällen.

Imorgon är det äntligen handbollsträning som gäller. Jag har haft abstinensbesvär efter boll och klister ett bra tag nu. Fast jag skulle nog gärna fortsätta med försäsongsträningen ett tag till, faktiskt. Det känns skönt att bara tänka på fysiken och inte så mycket på tekniken.

Anna Ternehim sjunger för mig, mitt fönster är fortfarande vidöppet och det blåser sval nattluft in hos mig. Inte tillräckligt dock, jag är tokvarm. Det är underligt hur bra kroppen fungerar som indikator för hur jag mår. Just nu har jag en mage som inte tycker om mig och utslag i vänster armveck, och jag vet mycket väl vad som orsakar det. Utslaget brukar i och för sig egentligen orsakas av att jag sover för lite och stressar för mycket, men ändå.

Det känns som jag glömmer andas de djupa andetagen, som jag går lite på helspänn hela tiden.
Jag undrar om jag ska ge upp den där Linda Skugge jag håller på och försöker läsa - jag tycker den är rörig och alldeles för.. upprepande för att vara roande eller ens tänkvärd. Försöker bedöma om det är ett nederlag att ge upp den den, eller om den bara är tidsödande.

Jag vet att det inte är alla som håller med, men jag älskar min familj. Truly, madly, deeply. Mamma har klappat mig på håret idag och sagt att allting ordnar sig, pappa läser mig som en bok utan och innan och mina bröder finns det inte ord för hur mycket jag älskar.
Nu ska jag häva bort kläderna från min säng (ikväll igen - jag borde verkligen lägga in dem i garderoben) och kura ner mig. Och somna realtivt fort hoppas jag. Tankeverksamhet, av.

Inga kommentarer: