onsdag, november 09, 2011

En känsla av balans.

22:14

Jag är med i en pågående utmaning påhittad av Sara - vägen mot vinterform. Det är helt enkelt 8 veckor av helvetiskt jobba benträningspass. Ett nytt pass i veckan, signerat någon kunnig människa, typ PT eller dylikt. För ett par veckor sen hade Anna Haag och Emil Jönsson snott ihop ett pass. Det var svinjobbigt. Förra veckans pass var skapat av Magnus Hagström - jag körde det efter min lugnlöpning i söndags och hade gaaaalen träningsvärk på måndagen. Sen, eftersom min träningsvärk alltid är värst andra dagen så blev det än värre igår. Fy. Fyyy, det var länge sen jag hade så mycket träningsvärk.

I samma veva fick mina ögon för sig att klappa ihop - de svullnade, kliade och blev så torra att hela huden fnasade sig. Igår kom jag hem från jobbet och grät för att det gjorde så ont och fick följa med Lillebror hem och moffa i mig en omgång allergipiller. Kombinationen invalida ben, rödsvullna, fnasiga ögon och en otroligt frustrerande kväll med handbollsjobb gjorde att jag kände mig som ett totalt vrak igår när jag gick och la mig. Sådär snälla-slå-mig-i-huvudet.

Imorse vaknade jag och kände att mina ben mådde mycket bättre. Ute på toaletten såg jag mig i spegeln och insåg att svullnaden runt ögonen gått ner. Sen hade jag en alldeles lagom jobbig morgonjobb innan jag stoppade i mig en god frukost och drog igång dagen. Jag har varit fylld med sprittande energi och en känsla av balans idag. Sparar lite av den i mitt hjärta till dagar som inte är lika enkla. Nu ska jag sova och ladda om för imorgon! :)

Inga kommentarer: