söndag, juni 12, 2011

Fullsmäckat.

23:19

Jädrar i min låda, nu har det typ gått en vecka till sen jag skrev. Och vilken vecka det har varit! Fullsmäckat med grejer från morgon till kväll - jag har mest dansat och dansat och dansat. Inget att vara ledsen över, alltså. :)

Vi hade ju satt ihop en avslutningsshow för skolan och den skulle tränas in och finslipas och nötas, så det är pretty much vad vi har gjort också. Fast hela vecken har varit mycket har jag varit jätteduktig på att släppa det som inte behövs och fokusera, med den påföljden att jag inte har brutit ihop av energilöshet någon gång.

I fredags var det skolavslutning och det hade känts hemskare än det gör om det inte var för det faktum att vi har haft en efterkurs nu lördag-måndag där ett par grymma koreografer satt ihop en svinsnygg koreografi som vi har slitit med som djur nu i dagarna två. Allt kommer kulminera imorgon när det är showtime på Pustervik - fRESHMOB Party, som är hela avslutningsgrejen för Mötesplats Hiphop. Då blir det avslutningsshown, efterkurskoreografin och massa annat smått och gott. Jag ska rappa och vi kommer ha vårat grymt snygga utställning där, bland annat.

Jag mår bra, bättre än jag trodde jag skulle göra med alla deadlines och måste-lära-mig-grejer. Jag har ätit ordentligt och sovit ordentligt och tänkt på att ha roligt och inte så mycket på prestation. Min danslust börjar blomma upp igen, det känns ljuvligt. Efter imorgon ska jag ta tisdag lite ledigt och fundera på vad jag ska göra med min sommar... och nu ska jag sova och ladda inför imorgon!

Inga kommentarer: