fredag, april 08, 2011

Rehab på alla fronter.

12:48

Efter i tisdags hatade mina höfter mig mer officiellt. Jag inser bittert att jag typ på något vis dragit upp överbelastningsskadan igen, eller så är det något annat. Något fel är det i alla fall - det känns som kombinerad träningsvärk och kramp vid mina rörelse som involverar höft- och ljumskmuskler (dvs. typ alla rörelser jag gör). Break igår var inte ens att tänka på och jag gick ännu ett litet steg upp på bitterhets-skalan när jag insåg att det inte var Foolish som skulle hålla klassen igår, utan L från Skill Bill. Vaddå otajmat att vara skadad?

Anywaaays. Jag har hoppat på rehabtåget igen och ska hålla mig lugn och still från alltför mycket hoppande och skuttande veckan ut, så tror jag det så sakteligen ska bli bättre snart igen.

Prattid idag. Jag berättade om hur mina veckor har varit (rätt jobbiga) och sen gjorde vi en dykning i det oerhört komplexa VARFÖR? Jag säger saker jag inte ens formulerat för mig själv och tar fram och tittar och vrider och vänder och i slutändan känns det som jag förstår mig själv lite mer. Strax innan tiden var slut bytte jag ämne till något som legat och gnagt - varför är det så viktigt att vara smal? - och fick en hemläxa som jag inte alls ser fram emot. Men hey, jag går ju inte dit för att ha roligt heller.

Ikväll är det horisontalläge och fredagsmys i soffan.
Jaaaaa! :)

Inga kommentarer: