onsdag, mars 30, 2011

Vänja in.

10:12

Jag sov i lägenheten natten till tisdag. Det känns OK, men... ensamt. Tomt. Såklart, det är ju bara jag där. När mamma frågade mig i tisdags hur det kändes så var det också det jag sa - "det känns bra men ensamt." Bara att kunna säga de orden, att inte behöva låtsas att det går så braaaa! är jäkligt skönt. Att slippa hålla uppe en fasad och bara säga som det är gör det lite bättre, gör lägenheten lite mindre tom. Jag tror det handlar om en invänjningsprocess och att fylla lägenheten lite i taget med mera mig och bra minnen. Det tar sin tid som allt annat. :)

Igår blev det bestämt att familjen kommer åka på långhelg till Tandådalen och åka skidor. Wow. Det var länge sen, både åka skidor och åka iväg med hela familjen, bara vår familj. Åh, fina. Snowboard på förmiddagen, längdskidor på eftermiddagen, that's my plan! Och måndag-onsdag kommer jag befinna mig i Jönköping och gå på workshop i locking&popping. Tala om att jag kommer ha ett kick-ass påsklov!

Jag tänker för mycket innan jag ska sova, tankarna leker pingpongbollar och jag ligger och vrider mig, så idag är jag trött och ville inte ens gå upp ur sängen. Men, i skolan är jag i alla fall. Åh, sova. Fan att det ska vara så svårt att få in bra sömnrutiner. Men mitt typ-halsont som jag vaknade upp med igår är borta idag och en del av min frukost var en ljuvlig halv mango. :)

Inga kommentarer: