lördag, januari 15, 2011

Lördag i en dator vid Scandinavium.

19:58

Jag var på prattid i onsdags igen, efter juluppehåll och det var riktigt bra. Jag har liksom hunnit med att tänka över vad som hänt nu under hösten, processa mig lite och lite allmänt se på mig själv och hur jag reagerar i situationer. Och jösses, vad det var mycket jag behövde få ut mig. Saker som sägs där som lyfter upp något jag inte riktigt är medeveten om, jag vet bara att något är fel, men inte riktigt vad. Sen pratar vi och så kommer det fram. Det är bra. Nu blir det stadiga besök en dag i veckan och så får vi se vart jag har kommit när det är sommar igen. :)

Igår. IGÅR säger jag er, var EPIC!
Shazaam och Critical tog Basementality battles ner till Göteborg och på en FULLKNÖKAT Kontiki hölls det tre battles inför en jublande (och tyvärr stundtals lite småstörig) publik. Om jag inte hade varit helt kär i rap innan, så är jag det nu. Basementality battles 19e februari @ Stockholm och gissa vart jag kommer befinna mig då? ;)

Annars är det nästan bara handbolls-VM som finns i min värld just nu. Jag har stulit till mig en kväll med Bus och en träff med Gabby i veckan... och så skolan och dans. Det är mina andningspauser den här veckan, annars är det full rulle och statistik och skrikande publik och allt måste vara rätt hela tiden. Stressande, jobbigt och spännande och häftigt. Lillebror och jag är statistikteamet i Göteborg och vi gör vår grej bra. Det är en fin känsla. :) Idag har vi avverkat Korea-Chile och Slovakien Sverige (den sista var en GALEN match. Sverige skrällvann med 16 bollar!). Nu är det Polen-Argentina på schemat som sista matchen ut. Gasen i botten!

Inga kommentarer: