torsdag, januari 06, 2011

Hemma igen!

21:41

HEMMA!
Och dra på trissor, min tågfärd hem gick utan problem och tåget ankom till Göteborg enligt tidtabellet. OCH det snöade heela dagen. Jag antar att all min tur med tågresor för resten av 2011 är förbrukad nu. :P

Ägnade resan åt att sova och skriva på en ny låt. Bara ett par bars kvar och sen är den more or less klar (fast det finns alltid något att pilla med. :)). Fett nöjd och nästan förvånad över att jag har så mycket att skriva om. Älskar känslan av att sitta och stirra i blocket, bolla med tankar, ord och så triumfen när jag får till några riktigt bra rader. Längtar till skolstarten, lektioner med Fröken och cyphers med klassen. Lite konstruktiv kritik, gimme gimme. :)

Kramade mamma och pappa lääänge när jag kom hem. Skönt att vara hemma igen, trygghet. Men jag är jättenöjd med hur allt har varit sen jag åkte den 1:a. Inget har flippat över, humöret har varit upp och ner, men aldrig helt nere. Jag tar det som ett tecken på något bra.

Hemma väntade också Shazaams skiva som jag beställde innan jag åkte till Thailand, ÄNTLIGEN! Har varit bra tjurig för att det tagit en evighet för den att dyka upp, men fick ett bra och förklarade mail från webshopen (jag köper att det är svårt att få iväg saker om en är sjuk!) så det är OK. Mer än OK förresten - som kompensation för att jag fått vänta stoppade killen med en extra t-shirt och en typ-dokumentär, "Bevismaterial 1. Är svensk hiphop död?". Oh that's good shit!

Är nu inne på andra genomlyssningen av albumet och spar DVDn till en annan kväll, gottar mig åt tanken. :) Eftersom jag avskyr tröjor som sitter åt runt halsen brukar jag sy om halslinningen på de flesta t-shirts jag köper, så det har jag ägnat kvällen åt. 6 t-shirts blev 5 omsydda t-shirts och en t-shirt blev ett linne. Lovin' it and looking good. :)

Inga kommentarer: