onsdag, december 01, 2010

Rap i mitt hjärta.

22:42

Okej, NU har jag smält lördagen lite mer. Inte helt, men lite mer.

Jag hade alltså skrivit en rap till mina föräldrar. Istället för att tal, så körde jag den. Jag ville verkligen överraska och göra något de inte förväntade sig... och det gick över förväntan bra. När jag satte på beatet och hade sagt mina inledande ord, så såg jag hur det klickade för mamma och hon log, ett sådär fint och varm mammaleende. Sen bara körde jag. Rösten darrade betänkligt ganska många gånger, men den höll.

Det var en helt fantastisk upplevelse. Det flöt, hela grejen flöt och kändes bra och förvånansvärt bekvämt för att vara första gången jag rappade inför andra än klassen och närmsta vännerna (bortsett från att jag hade varit galet nervös i mer än fyra timmar). Och när jag var klar flippade alla över. Verkligen FLIPPADE ÖVER, vi snackar rungande applåder och stampa i marken och mer än hälften av alla i lokalen grät. Wow. Jag fick världens hårdaste, varmaste kramar av mamma och pappa och bröder och Lillebror viskade i mitt öra: "Vet du hur grym du är, vet du hur sjukt bra du är?! Kolla på Greger!" (Greger hade tydligen suttit och gråtit sig helt blöt i hela ansiktet). Jag fick så mycket feedback, de var... imponerade. Jag behöver bara tänka på det för att bli glad ända in i själen. Folk kom fram och kallade mig grym, modig, jättebra och duktig, galet tung och till och med "Petter, släng dig i väggen!"

Om jag inte var hookad på rap innan, så är jag det nu. Igår var jag med några ur klassen och spelade in vår låt vi skrivit hos Frökens dj Johnik. Det var också helt awesome att spela in och höra sig själv och de andra. Så himla häftigt! Fröken pratade om hur hon började, och basic så är det "bara" att fortsätta skriva, börja spela in, tuta och köra. Mamma och pappa vill ha sin låt inspelad (den heter "Samma andetag" för den som undrar), så efter jul kommer vi boka en inspelningsstudio och fixa det. Sen ska jag se till att skaffa något eget att kunna spela in på och när det finns något att lägga ut så kommer ni hitta mig på Myspace. I'll keep you up to date. ;)

Oh, just det ja. Min envetna jävla förkylning är fortfarande inte helt borta, men jag håller så sakteligen på att mota bort den. :)

Inga kommentarer: