måndag, december 06, 2010

Måndags-typ-låg.

13:18

Jag är fortfarande helt urladdad sen showen igår. Tack till mig själv för att jag gick och la mig ganska tidigt, så kroppen och knoppen är hyfsat utvilade. Det bor ändå en seghet i mig idag och det är OK. Mycket intryck som behöver komma till ro. Det blir lite mellantid innan nästa termin - jag välkomnar den och tycker det ska bli rätt nice att kunna träna sönder de saker jag inte haft rast och ro att träna sönder när det hela tiden kommer nya saker och intryck i veckorna.

Idag ska jag gå en timme till i skolan, sen åka hem till lägenheten och packa ihop de sommarkläder som ska få följa med till Thailand. Jag känner att jag äntligen har förlikat mig med att bo hemma hos mamma och pappa ett tag. Det har växt lite långsamt sen mamma och jag hade ett prat i bilen där hon frågade hur jag ville göra, om jag ens ville bo kvar i lägenheten alls? "Om du inte vill det, om du vill sälja den... så ja, det blir lite struligt för oss, men är det vad du vill, så löser vi det." Axlarna droppade flera nivåer av den meningen. Något av det viktigaste för mig med den här tiden sen jag sökt hjälp för mina ätstörningar är att jag inte behöver lösa det själv. Att det viktigaste för mina närmaste är att jag mår bra, och att det inte behöver vara den enklaste vägen. Att jag kan må dåligt utan att de blir ledsna.

Annars blev jag lite bitter när jag upptäckte att Middlesex och Fröken hade spelat på Psutervik i lördags utan att jag visste om det. Sen fick jag reda på att det var ett sista-minuten-inringning och så kändes det lite bättre. Fast fortfarande lite grinig för att jag missade det!

Inga kommentarer: