lördag, november 20, 2010

Snöjogging.

13:31

Ni vet när en får en idé i huvudet och inte riktigt kan släppa den?
Det var jag imorse. Igår kväll bestämde jag att det var en jättebra idé att börja lördagsmorgonen med lite rehablöpning och imorse vaknade jag upp och var precis lika pepp. Sen tittade jag ut genom fönstret och konstaterade förvånat att: "Det är ju jättemycket snö ute!"
Sen bestämde jag att det skiter jag i, jag vill springa! så jag drog på mig långkalsonger, en tjockiströja under pappas gamla löpar"jacka" och på med vantar och mössa. Det jag ar lite orolig för var att det skulle vara halt ute, men nejdå, det var bara massa snö. Lugn jogging enligt schemat gå 1 minut, jogga 1 minut och jag avslutade med lite armhävningar, plankan och magövningar. Träningsvärken från (house)helvetet efter i tisdags är fortfarande kvar lite grann, men jag dör inte längre av att skratta eller hosta. Så, dags att spä på den lite till. ;)

Jag tänkte förresten komma ut officiellt - jag avskyr inte längre housemusik. Det känns bra, lite fler dörrar som ha öppnats. Och jag tror att ju mer jag tränar house, desto roligare kommer det bli (och det är redan ganska kul. :))

Idag är lite lagom slappt uppbokad - jag har varit i Varberg med mamma och lyssnat på sagostund, vi ska och handla bikini till henne och därefter en snabb check i lägenheten innan jag blir avsläppt på Twisted för lite träning och sen är det Big up rookie dancehall contest där, start kl. 18. SEN ska jag åka till Varberg igen för filmkväll. Heja min lördag. :)

Inga kommentarer: