tisdag, oktober 12, 2010

Plugg på hemmaplan.

08:43

Helgen har varit den bästa på länge. Det har inte varit några stora happening - bara lugna dagar. Umgåtts med mamma&pappa, mormor& morfar, besökt Världskulturmuseet för första gången, ätit ljuvlig mat på Tara's, och bestämt mig för att jag hellre ville sitta hemma i vardagsrummet och glo på vad som nu fanns på TV än att gå ut och dansa. Söndag var handbollsmatch, dans och äntligen träffa Gabs igen som varit ivägflugen till New York, men är hemma igen. :)

Igår var den min klass tur att vara i köket och stå för att lunchen blev serverad (folkhögskola. Vi hjälps åt, vilket innebär städning och att klasserna turas om att stå för lunchen.) och det var jätterolig, samtidigt som det var sjukt jobbigt och påfrestande att vara i ett kök med mat runt omkring mig hela dagen. Just nu har jag varken lust eller energi att ägna mig åt matlagning, så jag har låtit bli. Jag visste inte att det skulle bli så jobbigt som det blev igår, så innan vi slutade pratade jag med läraren och bad att få slippa vara med idag. Det var OK, tack och lov.Det är skönt att ha Smarty i klassen som vet hur läget är - igår fick jag massa kramar och den stod och nynnade för mig tills det kändes lite bättre.

Igår var också första besöket på ungdomsmottagningen för att prata. Jag tror det kommer bli bra. Det var väldigt jobbigt och ledsen, men på ett vettigt sätt liksom. Ny tid bokad. Sen åkte jag och dansade. Min glädje, min energi. Till och med när det inte riktigt fungerar älskar jag det. Halmstad var där igår - åh, vad det var länge sen jag såg honom! Twisted D tjatar om att jag ska "dra in huvudet!" när jag gör freeze och de tar sig tid. Jag blir lika glad varje gång - D är inte min breaklärare, han behöver inte säga något, men han gör det ändå. The looove! <3

Så, plugg på hemmaplan idag. Ikväll - locking, NYC och avsluta med att fira Mikkis födelsedag. Sämre tisdagar finns det. :)

Inga kommentarer: