söndag, oktober 31, 2010

Battle och kärlek!

10:57

Jag har battlat i hiphop. Det gick bra! Jag är nöjd, verkligen nöjd. Jag fick inte panik, jag fick inte blackout, jag lyssnade på musiken och gjorde min grej. Innan battlena drog igång var jag däremot nervös, väldigt nervös. MEN, that's why I love dancing - jag fick så himla mycket pepp och kärlek från många andra som var där. Gång på gång sa olika personer till mig: "Ta det lugnt, ha roligt, det är ingen stor grej!" Det var det sista Nina sa till mig innan jag skulle in "Ha roligt nu!" Och jag hade roligt, verkligen roligt. Nu vill jag bara träna mer och mer och göra det igen, bättre! =D
Respekt, kärlek och grattis till Nina som tog hem solotiteln. Hon är bäst!
Och kärlek, så mycket kärlek till mamma, pappa, Lillebror och Guldlock som kom dit för att supporta mig. Det betydde så mycket för mig, dels för att det var min första battle och dels för att de vill ta del i "min" värld.

Efter den urladdningen var det utgång med Gabs, Stålmannen, Banana och mer folk på schemat. In till Trädgårn var det världens längsta kö, men in kom vi. Helt OK kväll, men musiken ute på "vanliga" ställen är ju... inte i min stil. Anyways, en kan göra andra saker som att prata med folk istället. :)

Nu ligger jag fortfarande kvar i sängen hemma hos Gabs - hon jobbar idag och kunde inte göra mig sällskap. Pity her! Ingen skallebank och konstigt nog har jag lust att gå till gymmet. Vad hände där? Idag har jag en sak att göra ikväll och det är teater på Pustervik kl. 18 ikväll. That's it. Slappsöndag med andra ord. Den här veckan ha varit fullpackad, så det känns ruskigt skönt. Batteriladdning!

2 kommentarer:

Bella sa...

Åh, jag vill se battlen!
Och slappsöndagar is the shit ;-)

Fummelfot sa...

Jag tror inte att den finns på film, tyvärr! Tänkte inte ens på det, var helt upptagen med att inte vara nervös. :P Men jag ska battla fler gånger, du kan ju komma och kolla helt enkelt? :)
Oh ja, slappsöndagen var awesome! =D