söndag, juli 04, 2010

Officiellt återinflyttad.

13:25

Jag har diskat tusen och en glas och muggar, plockat, dammsugit och slängt sopor. Lägenheten är återställd i ursprungligt skick och jag är sådär segt trött som jag blir av att gå och lägga mig klockan 3.

Glad känsla i magen sen igår - jag hade roligt, maten var god och jag tror att mina gäster trivdes. Mamma och pappa tittade in en sväng precis som jag hade önskat mig och trots att jag hade försökt att avstyra presenter fick jag två underbara muffinskökshanddukar av Lady Hickups med föräldrar, ett set med små skålar från Nästan Bror med flicka och en blomma och jordgubbar av mamma och pappa. Yay. :) När vi hade proppat oss fulla med bröd, hummus, pizza och Gabs supplajspaj (fantastiskt god btw) drog vi till Kontiki vid 12-tiden - inte lika bra musik som vanligt, men som vanligt tusen gånger bättre än vilket annat inneställe i centrala Gbg. Jag dansade tills jag var helsvettig och när Kontiki stängde åkte jag med Halmstad till Linnéplatsen och fick vackert traska hem därifrån eftersom min buss precis hade gått. Det var mysig sommarnatt i ungefär 30-40 minuter, sen var jag för trött för att uppskatta den och ville bara hem. Hemma ungefär 3 - somnade som en sten. Åh, tack alla ni fina som kom igår! <3

Jag snattade några fina trädkvistar på vägen hem igår som står och lyser på mitt köksbord. Jag är äckligt seg och både vill och vill inte gå ut och springa. Mest av allt vill jag lägga mig och sova mer, men jag vet att det kommer kännas så mycket bättre om jag tar mig ut. I eftermiddag är det favorit i repris med salsa på Liseberg och jag bad Halmstad snällt igår att han skulle komma till nybörjarkursen så jag slipper dansa med en gubbe den här gången. Han kommer. :)

Inga kommentarer: