måndag, juli 12, 2010

Mys med Bror, löpning och morgongym.

10:25

Igår kom jag äntligen! iväg till Kronhusbodarna - jag har tänkt och tänkt och velat gå dit i över ett år, men det har liksom inte blivit av. Tills igår, då jag haffade Stor Bror och vi åkte in och tog en ljuvlig fika (citron-cheescake/rabarberpaj med vaniljsås), hade lite bror-syster-kvalitetstid och upptäckte till min besvikelse att chokladbutiken hade stängt på söndagar. Jag måste dit igen, med andra ord. ;) Pratade om jobb och framtid och jag delade med mig om mina försiktiga drömmar och till min förvåning tyckte Stor Bror det var en jättebra idé och jag fick värsta pepp-talk:et. Så, det blir kanske mer än en dröm, vem vet? :)

Hemma lagade jag mat inför veckan och svettades i den kvava värmen. Löpdejt med Lady Hickups inbokad kl. 19 vid Skatås och fast det övergick mitt förstånd varför någon skulle vilja röra sig frivilligt i värmen (utom ner en sjö/hav) så höll både hon och jag planeringen och möttes upp på 5an vid Korsvägen. Kramar, veckoupdate och 5an avverkade vi i ett försiktigt sommarregn som vi sände många tacksamma tankar till. Trots att Lady Hickups fick monsterhåll och att vi har haft en ganska tuff vecka bägge två, så var löpningen den bästa på länge - jag kände mig stark, vi avslutade starkt med ökat tempo och spurt
(J - "Det här är sista backen!"
LH - "Den ska dö!"
J - "Att den ska!")
och efter att vi flämtande kollapsat i ljuvligt regnvått gräs och jag hämtat andan kände jag att jag skulle fanken kunna springa ett varv till! Sweet. :)

Igår kväll fick jag för mig att jag ville träna gym imorse, så jag jag har redan klarat av träningen för idag. Tror jag ska starta fler måndagar med träning - trots att benen är darriga och trötta är humöret bra mycket högre än mitt måndagshumör brukar vara! Snudd på ensam i gymmet drog jag av:
- 3 set lutande bänkpress i Smith, 3 set knäböj med fri stånd
- 3 set i fliesmaskin, 3 set dynamiska utfall med viktplatta
- 3 set låga flies i kabelmaskin, 3 set planka/sidoplanka
- 3 set benlyft på boll, 3 set crunches på boll
på ungefär en halvtimme. Jag hjärta superset! Sen cyklade jag fånleende till jobbet (endorfiner, woho!) på skakiga ben för en välförtjänt dusch och frukost. :)2 kommentarer:

Bella sa...

Åh, den chokladbutiken är Guds gåta till tjejer med really bad PMS! =)

Fummelfot sa...

Jag hoppas att du menar Guds gåva... i vilket fall - JA! Jag fick smaka på en typ-chokladboll därifrån, fast den var full med fluffig chokladmousse och hade ett skal av mörk choklad, rullat i nötter... Hoppsan, nu börjar jag visst dreggla :P Måste dit när det är öppet, PMS eller inte! :)