tisdag, juli 13, 2010

Hällregn.

08:59

Jag har börjat göra det till en vana att sova med ett fönster öppet, så igår somnade jag till regnsmatter... och vaknade till regnsmatter och mullrande åska. Sedärja SMHI, vad hände med det utlovade solskenet? I samma veva började jag fundera: "Har jag verkligen mina regnbyxor hemma hos mig... eller ligger dem kvar hos mamma och pappa?" Efter lite letande kunde jag konstatera att de i alla fall inte var hos mig och således var jag ganska blöt när jag kom till jobbet. Jag tänkte faktiskt ta bussen (speciellt när det mullrade som värst) men sen slutade det nästan regna och om det regnar hela dagen, hur mycket promenerande/cyklande kommer det bli för mig idag då? Med tanken om att jag ju sitter still framför en dator typ 7 timmar om dagen kändes det värt att bli lite blöt. :)

Utfallsstegen igår visste precis vart de tog - jag har intensiv träningsvärk i rumpan, men känner knappt av något i bröstmusklerna. Hmm, får väl lägga på lite mer vikt nästa gång. Denna veckan är eventuellt första milen på över ett år inplanerad, med Lady Hickups såklart. Vi ska känna av lite med vädret (ingen av oss vill springa i stekande hetta, speciellt inte hon som har en kortare träningshistoria av löpning än jag), men bägge två känner att vi har milen i benen. Feeling good about it. :)

Jag har mycket beslutsångest om fredag. Reagge/dancehall på klubb Riddim Rockerz, Friday Night Fever och 70/80-tal all night long... eller bara en myskväll med någon av mina flickor. Hjälp?

Inga kommentarer: