onsdag, juli 28, 2010

Dansläger och pure happiness.

12:38

Efter veckan på Sommarstället kom jag hem i söndags, packade om och i måndags kl. 12 inställde jag mig på Twisted Feet Dance Academy för 5 dagars dansläger.

Jag har inte fattat exkt hur mycket jag har saknat det, men det har jag. ALLT. Dansen, vännerna, att det jammas i varje hörn, Twisted Twins, Z, Såhår, N - alla. Ah, jag har inte ens ord för att beskriva hur lycklig jag är och hur bra jag mår. Jag har träningsvärk i hela kroppen utom benen, sträcker kroppen i konstiag vinklar, svettas så att jag måste byta kläder mellan varje pass (då vrider jag ur dem och hänger dem på tork) och träffar nya fantastiska koreografer som ger så mycket inspiration och kärlek att jag inte vet vart jag ska ta vägen och bara vill hoppa upp och ner (Derell <3). Det här är min kontext, mitt sammanhang. DAMN, jag älskar det här!

När jag ser mig i spegeln ser jag en genomsvettig tjej med svettig och trasslig kalufs, världens största leende och de gladaste ögonen jag sett på länge. Jag känner igen henne - det är jag. :)


4 kommentarer:

Körsbäret sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lady Hiccups sa...

Vad underbart det låter älskling, jag vill också dansa! Jag saknar dig så jag snart går i bitar, men vi ses ju på söndag! Längtar :)

Bella sa...

Gud, det låter som ren lycka! Och du ser ju så himla fräsch ut, trots svetten :P

Fummelfot sa...

@Lady Hiccups - det var HELT AMAZING! Jag längtar redan tillbaka! Ikväll! =D

@Bella - Det var verkligen ren lycka, hade inte tråkigt en sekund. Haha, tur att jag såg fräsch ut, det var jag verkligen inte... men det var ju ingen annan heller, så det gjorde inte så mycket. ;P