tisdag, juli 06, 2010

Att muntra upp en måndag.

15:13

Slutsats efter gårdagen: Det jag behöver allra mest när jag är på dåligt humör är mänsklig närkontakt eller träning. Helst både och i kombination. Pappa och Lillebror kom till jobbet och kramade mig. Lite bättre.

Hem efter jobbet, byta till träningskläder och så iväg, mötte upp Lady Hickups på 5an mot Torp. Det kändes bättre bara av att se henne - efter en låång kärleksfull kram och höra på när hon uppsluppet berättade att "Jag fick köra gräsklipparen på jobbet idag" kändes det ännu bättre. :) Skatås 8 km var det sagt och så blev det. Vädret mycket svalare än sist, men hennes knä/häl krånglade en hel del och det blev lite promenerande emellanåt, men det är viktigt att lyssna på kroppen när det gör ont! Vi avverkade hela 8an och var nöjda och glada med det. Höfterna mår bättre nu än efter tågluff-uppehållet - jag känner milen imorgon räckhåll! Snart så, snart! :D

Idag eftermiddag/kväll ska vi på biodejt - Twilightfilm nr. 3, varmpyrer och varuvlar, here we come! :D Jag älskar bio och känslan av att kliva ur sin egen värld för några timmar.

Inga kommentarer: