onsdag, juni 02, 2010

Take it easy.

21:26

Woho, jag vill lova att mina 8 km kändes av ordentligt i kroppen imorse. Det kändes att jag inte var riktigt återhämtad och det var segt att gå upp, men upp kom jag och ut på sedvanlig promenad. Solsken, fågelkvitter och eftersom jag tog svängen runt Mossen passade jag på att plocka blommande liljekonvalj att sätta på köksbordet sen.

Det känns i framsida lår, i rumpan, men förvånansvärt nog ingenting i höfterna. Det gör inte ont alls - happy happy joy! Efter att ha avverkat en dag på jobbet (jag blir lite knäpp i huvudet av att sitta inne vid en dator när det är strålande solsken ute, men annars går det riktigt bra) cyklade jag förbi min lägenhet för att hämta upp post och upptäckte att det går framåt - nu är det både kaklat OCH en toalett installerad. Badkaret ligger dock fortfarande i köket. Nästa vecka kanske? :) Jag hade faktiskt varit förutseende och smort in mig solkräm - vet dock inte om det hjälpte så mycket, solkänslig blek skandinav som jag är. Men jag försöker!

Väl hemma satte jag iPoden i öronen och tänkte dansa lite, men efter ett avbrott ("Kan du hjälpa till att bära partytält?") försvann både lusten och orken och det slutade med att jag gick till affären istället. Kanske lika bra det, jag misstänker att kroppen min mår bra av att vila idag. På sätt och vis tränade jag ändå, nämligen genom att ha musiken på och dansa även inne i affären. Jag försöker träna bort min ängslighet inför att dansa för okända människor och mataffären är ett ställe så bra som något. ;)

Imorgon blir det matshopping på morgonen med mamma inför Lillebrors student nästa vecka. Herregud, han tar studenten... Ibland går tiden oväntat fort.

1 kommentar:

Louice sa...

var han inte typ 12 alldeles nyss?