lördag, juni 12, 2010

Innsbruck.

12:42

Vart mission om att hitta smörrebröd i Köpenhamn gick vägen! Kvart i fyra akte vi fran Köpenhamn, mellanlandade i Hamburg och skuttae sedan pa nattaget till München. Trötta efter en hel dags knallande och tagakande sov vi riktigt bra trots det vaggande taget, och när vi tittade ut pa morgonen igen välkomnade Tyskland oss med solsken.

Nu är vi i Innsbruck, har hunnit ga gata upp och ner, vara lite forvirrat turistiga och kollat ut stället där vi ska äta apfelstudel senare. Lite glass har vi hunnit med ocksa, och att smörja in oss i solkräm tva ganger. Stralande solsken, jajamän! =D Österrike är fantastiskt vackert och vi känner oss ganska pyttiga med alla berg omkring.

Hittills ar det bara jag som har fatt skavsar och Gabs ska för första gangen pa flera ar utsätta sina knäveck för sol. Aterkommer med resultat (och förhoppningsvis bildbevis. ;))

1 kommentar:

Mamma sa...

Lyckliga ni som har sol! I Lindome har det det senaste dygnet regnat kopiöst och nu har stormen tagit över väderleken! Vi ska åka en sväng till Kungsbacka o i kväll kommer Carina o Thomas att ta oss med på en resa till Thailand via en massa bilder! Puss o kram Mamma o Nette