onsdag, maj 26, 2010

Vad gör dig glad just nu?

15:02

Igår, innan tågluffarmötet sa Bus till mig: "Det som gör mig glad just nu är att sova middag en timme och äta en glass varje dag." Hon är ruskigt klok i all sin enkelhet ibland, den flickan.

Det som gör mig glad just nu är att jag har så mycket energi och rör på mig på sätt jag tycker är rolig. Jag springer, jag dansar, jag tränar styrketräning med kroppen som vikt ute på gräsmattor och i skogen. Jag tar trapporna överallt där jag kan och nästan varje gång när jag går uppför en trappa där det finns möjlighet till hiss tänker jag "Så länge mina ben funkar som de ska så tänker jag använda dem!"

Mer nu än någonsin inser jag vikten av att träna för att det är kul. Inte för att få snyggare ben, äntligen bli nöjd med min mage eller bli fit till Beach 2010. Coola Ella skriver om och om igen - du duger som du är. Banka fast det i huvudet på dig själv om det behövs, för det är livsviktig info. Heja dig själv! och låt veckorna vara lustfyllda vardagar med saker du ser fram emot, så mycket som det går.

Idag stack jag iväg på morgonen till Bunketorp och på krönet strax innan backen ner mot golfbanan var hela världens höljd i dimma, knappt 10 m såg jag. Cykeln susade fram, fullt med vattendroppar i ögonfransarna. 3,5 km var lagom långt imorse - ja, jag har slarvat med stretchen så höfterna klagar. I will make amend. Nästa pass blir det 5 km och i mitt huvud så har jag hunit med 6,5 km-spåret också innan veckan är slut. Woopidoo. :)

Annars ledde tågluffarmötet igår till bokade tågbiljetter till Köpenhamn, massa bra samtal och pirr i magen. Vi ska verkligen åka! Det känns helt overkligt. :)

Inga kommentarer: