måndag, maj 24, 2010

Jobbigt beslut, men det blir nog bra.

10:51

Gårdagens bilfärd hem var lika fylld av läsande och att göra ingenting lutad mot min kudde på tvärsen i baksätet som resan upp. Helgen har varit precis vad jag kände var nödvändigt för batteriladdning.

Igår fick jag mail från Falun, vilket gav mig en mindre chock och gjorde att det vimlade i huvudet och molade i magen. Jotack, det kändes minsann fortfarande. Jag stängde av huvudet och gick på promenad/tränade dans i Rocklundaskogen och kom hem lite lugnare. Någonstans på kvällskvisten insåg jag att trots att det är otroligt lockande att börja prata med honom igen, så mår jag allra bäst av att hålla fast vid det jag sa sist vi pratade - jag vill inte ha någon kontakt. Efter pepp-sms från Lady Hickups och ett nattligt samtal med Gabs kändes det lite lättare. Imorse skrev jag ett jobbigt mail och nu ska det väl katten vara över. Jag mår som man brukar må efter att ha bestämt jobbiga, känslosamma saker - lite vimligt i huvudet en mindre klump i magen, men jag vet att det är tillfälligt kommer gå över under dagen. Och jag vet att jag har gjort rätt och att jag gör det bästa för mig själv. Som Gabs sa igår, med rösten full av bry-sig-om: "Var rädd om ditt lilla hjärta."

Idag är jag på jobbet. YES, ni läste rätt! Pappa och farfar behöver hjälp i sitt företag. När de frågade om jag kunde jobba började jag gråta av lättnad. Jobb i sommar, tacktacktack! Ibland märker man inte hur mycket saker tynger en förrän det löser sig.

Väldigt märkbar träningsvärk i nedre delen av ryggen efter dansträning igår. Idag ska jag och Bus se om vi hittar vägen från min lägenhet till hennes genom en stig över ett berg och en skylt där det står "Botaniska trädgården" på. Går vi vilse är det i alla fall varmt ute. ;)

2 kommentarer:

LadyHiccups sa...

Du gjorde helt rätt gumman, det rätta är inte alltid det lättaste. <3
Ja just det, den stigen hade jag nästan glömt! Känns ju inte alls som att det var längesen vi inte kunde gå där utan att halka och bryta varje ben i kroppen. jag har inte riktigt hunnit ikapp årstiderna tror jag.

H C Barregren sa...

Det är inte bara att hoppas, det är bara att komma dit: http://råkostfestivalen.se/

Krams!
CB:t